Мъж е в болница, след като дърво смачка автомобила му
Мъж е в болница, след като дърво смачка автомобила му / netinfo

 

Водач на лек автомобил е в болницата в Сливен, след като дърво смачка автомобила му. Състоянието му е добро, той ще остане в здравното заведение 24 часа за наблюдение, съобщи за Дарик дежурният в Областна дирекция на МВР. Инцидентът е станал на бул.”Георги Данчев” в района на Четвърто основно училище. Сигналът е подаден на тел. 112 около 19.14 часа.

На мястото на пътния инцидент има полицейски патрули, които пренасочват движението по страничните улици на булеварда. Очаква се екип на Гражданска защита да отстрани от пътя падналото дърво и клоните.

По – рано днес два училищни автобуса закъсаха в Сливенския балкан. В района на село Стара река 32-ма ученици са изведени от автобуса, а той отстранен от пътя. Няма пострадали, съобщи областният управител Марин Кавръков.

Кавръков участва и в освобождаването на училищен автобус в района на село Кипилово. Движението по пътните участъци е вече възстановено. Пътищата в градската част са мокри. Духа силен ураганен вятър. В планинската част вали мокър сняг. Пътищата са опесъчени.