Дузина добри дела на 19 и 20 октомври
Дузина добри дела на 19 и 20 октомври / Предизборен щаб

Кандидатите за общински съветници Миглена Трифонова, Албена Димитрова и Акчай Дилявер от листата на коалиция „Обединение за Русе + НДСВ” посетиха детско отделение в Многопрофилна болница за активно лечение в Русе. Там те подариха книжки, цветни моливи, играчки и кукли на дечицата, а като благодарност получиха прекрасни детски усмивки.

Вчера кандидатът за кмет на Русе Румен Януаров посети общинския приют за безстопанствени животни в Русе. Неговата визита беше по покана на управителя Жени Попова, която го запозна с методите за ограничаване на кучешката популация, които се използват в Русе. Според Януаров, проблемът с безпризорните животни е едно от нещата, които тревожат най-много русенци. Кандидатът за общински съветник от листата на коалиция „Обединение за Русе + НДСВ” направи лично дарение на приюта, което да послужи за закупуване на храна на животните.

Днес предизборният щаб на Румен Януаров е запланувал две срещи. Първото посещение ще бъде в детска градина "Радост", а другата среща е с възрастните хора от Пенсионерски клуб No1. Тази вечер десет човека от Пенсионерски клуб No1 ще посетят премиерата на постановката "Криворазбраната цивилизация" в русенция драматичен театър, благодарение на дарените 10 билета от кандидата за кмет на Русе Румен Януаров. Сценарий, постановка и музикално оформление на постановката - Александър Беровски.

На децата от Централна Детска Градина "Радост" Румен Януаров, от името на коалицията, ще подари луксозни издания на детски енциклопедии за животните и за природат,както и декоративното пано, купено от изложба в Русенската художествена галерия. Паното е един от експонатите, изработени от хора с психични проблеми, а неговото закупуване също част от инициативата Дузина Добри Дела.