Веселин Маринов изтърва дует с гласовита разградчанка
Веселин Маринов изтърва дует с гласовита разградчанка / netinfo

Веселин Маринов пропусна възможността да направи дует с талантлива разградчанка.

Тази вечер 23-годишната Деля Харалампиева бе сред осмината участници в предаването по Нова ТВ „Пееш или лъжеш“, измежду които известният български певец трябваше да избере този, с който да запише дует за новогодишната програма на телевизията.

Деля стигна до третия кръг, след като в първия бе представена как рисува пред Народния театър „Иван Вазов“, във втория изпълни монолог от „Троянки“ на Еврипид, а в третия „липсинг“ – изпя песен на Джеси Джей. Именно в този кръг обаче Веско Маринов се усъмни, че прекрасният глас, който чу на запис, е на Деля и тя отпадна от надпреварата. Дори и когато стана ясно, че момичето от Разград е певица, той продължаваше да твърди, че гласът на липсинга не е бил на Деля, та се наложи тя да го докаже наживо.

Преценката на певеца с 35-годишна кариера на сцената се оказа изключително погрешна не само  по отношение на Деля и той избра за своя дуетна половинка гимнастичка от Варна, която се оказа, че е сред най-фалшиво пеещите участници в предаването досега.

Деля Харалампиева е дъщеря на художника и председател на читалище „Развитие 1869“-Разград Красимир Харалампиев. Възпитаничка е на Музикална школа „Илия Бърнев“, именно снимка на Дарик Разград от концерта за 60-годишнината на школата бе използвана като доказателство за музикалните интереси на Деля. Младата разградчанка е студентка в Нов български университет в две специалности едновременно – „вокално пеене“ и „актьорско изкуство“.