Наско от Б.Т.Р. се изправя пред предизвикателствата на Пееш или лъжеш
Наско от Б.Т.Р. се изправя пред предизвикателствата на Пееш или лъжеш / netinfo

Рок, поредица от забавни моменти и много настроение ще превземат сцената на новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш" в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Вокалът на емблематичната банда Б.Т.Р. Атанас Пенев ще се изправи пред осем участника, които ще го заблуждават и провокират с подвеждащи таланти и умели вокални имитации. Сред кандидатите за звездния дует с Наско ще присъства майстор на ролерите, дама с екстравагантна хореография и създател на вдъхновяващи стихове. Разнообразната палитра ще представи и участник с народно пеене, който ще опита да изкуши рок титана с богата музикална история.

Наско от БТР се изправя пред предизвикателствата на Пееш или лъжеш
netinfo

Победителят за вечерта ще се отправи с гост-звездата към Новогодишния концерт на шоуто, когато зрителите ще видят представянето на своя дует фаворит.

Новото музикално шоу „Пееш или лъжеш" поднася изненади и позитивни емоции

Екипът на Съвета ще бъде допълнен от трима експерти в областта на доброто шоу - продуцентът Джуди Халваджиян, повелителят на кубинските ритми Алфредо Торес и рок откритието на X Factor - Славин Славчев.

Наско от БТР се изправя пред предизвикателствата на Пееш или лъжеш
netinfo

Каква дуетна половинка ще избере Наско? Ще последва ли примера на Любо и Веселин Маринов, които бяха успешно заблудени или ще отсее добрите изпълнители? - зрителите ще разберат в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във FB страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY.