Община Червен бряг търси специалист за екипа на проект „Нови възможности за грижа
Община Червен бряг търси специалист за екипа на проект „Нови възможности за грижа / dariknews.archive

Община Червен бряг обявява конкурс за външен специалист за позиция „Администратор" в екипа за организация и управление на проект „Нови възможности за грижа" по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". Това съобщиха от общинския пресцентър в Червен бряг.

Позицията „Администратор" изисква умения за управление на екип, решаване на проблеми, както и иновативност при вземане на решения и носене на отговорност за тях.

Администраторът трябва да притежава опит за управление на социални услуги в общността и да познава нормативната уредба и методики, свързани с изпълнение на проект „Нови възможности за грижа".

Администраторът е отговорен за управлението и изпълнението на дейностите по проекта в община Червен бряг в съответствие с условията на проекта, методическите указания на Договарящия орган и съществуващата нормативна база за предоставяне на социални услуги в Република България.

Минималният образователен ценз за длъжността е висше образование, степен „Магистър" в областта на социалното дело, икономика, педагогика.

Също така е задължителен опит в управление на проекти, финансирани по оперативни програми на ЕС в областта на предоставяне на социални услуги в общността, както и познаване на нормативната база, свързана с изпълнение на проекта: Методически указания и ръководство по проекта, Кодекс на труда, Методика за предоставяне на социалната услуга „Личен асистент", Закона за социалното подпомагане и Правилника за приложение на ЗСП и др.

Необходими са още отлични организационни умения, отлични умения за организиране на времето, отлични умения за администриране на дейностите, изготвяне и поддържане на задължителна за услугата документация и отлично владеене на MS Office.

Кандидатите трябва да подадат документи в запечатен написан плик в срок до 3 декември 2015 г. включително.

Документите се приемат в ЦУИГ на Община Червен бряг, ул. „Антим І" № 1 в посочения срок всеки работен ден от 08:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 часа.

Конкурсът ще се проведе на 4 декември 2015 г. от 10:00 ч. в стая 805 в сградата на Община Червен бряг.
С класирания на първо място кандидат за заемане на позиция „Администратор" ще бъде сключен договор по реда на ЗЗД до приключване изпълнението на проекта 17 март 2016 г.