Срещата за Бюджет 2012 се отложи по технически причини
Срещата за Бюджет 2012 се отложи по технически причини / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

"Технически причини" станаха причина да не се състои предвидената за днес работна среща между общинските съветници и общинска администрация, на тема- проекта за Бюджет 2012, обяви председателят на ОС Стоян Стоилов. Той потвърди, че бюджетът ще бъде внесен за разглеждане на предстоящата сесия на съвета, на 30- ти август.

"Целта е предварително да обсъдим проекта и да изгладим някои спорове с общинска администрация. Нова среща е насрочена за 9- ти август, от 17 часа в заседателната зала на общината. Имаме потвърждение, че ще присъстват зам.- кметът по финансите и главния счетоводител на общината", заяви Стоян Стоилов. Той допълни, че срещата ще е закрита за журналисти, но резултатите от нея ще бъдат обявени на пресконференция. Срещата няма и да е последна, преди заседанието на ОС.

Съветници от "Коалиция- Кюстендил" са заявили в телефонен разговор, че няма да участват в работната среща. "Надявам се обаче да променят решението си, защото тяхното мнение е важно за нас", коментира председателят на ОС- Кюстендил.