Кюстендилка спечели екскурзия до Лондон от ЧЕЗ
Кюстендилка спечели екскурзия до Лондон от ЧЕЗ / netinfo

  Кюстендилката Кремена Данчова спечели голямата награда- екскурзия за двама до Лондон,  давана от ЧЕЗ за безкасово плащане . Имената на печелившите бяха изтеглени сред повече от 6 000 кандидати, в присъствието на нотариус. Абонат от София спечели лаптоп, а третата награда- фотоапарат отиде в Лом.

  До края на годината още 12 клиента на ЧЕЗ, които са платили безкасово сметката си за ток, ще получат награди. За всеки клиент, който плати сметката си по един от безкасовите начини ЧЕЗ ще дарява и по 0.20 лв. за деца в неравностойно положение. Всеки месец, заедно с тегленето на печелившите от томболата, ще бъде избиран чрез жребий един дом за деца в неравностойно положение на територията на Западна България, който ще бъде подпомогнат със събраната през месеца сума, под формата на средства от първа необходимост. Домът, който ще получи събраните 1239 лева от августовската томбола е Дом за отглеждане и възпитание на деца лишени от родителска грижа (от 4 до 18 г.) „Никола Вапцаров”, гр. Роман.

 В томболите на ЧЕЗ има право да участва всеки битов потребител, който е плащал сметката си на каса, а след 23 юни 2008 г. е започнал да погасява задълженията си за консумирана електроенергия по безкасов начин.  Участието става автоматично и не е необходимо да се попълва специален талон.