Коалиция-Кюстендил ще води кампания на справедливостта
Коалиция-Кюстендил ще води кампания на справедливостта / Влади Владимиров

"Коалиция-Кюстендил" откри предизборната си кампания за изборите за Общински съвет. Денят е избран не случайно, по християнския календар днес е денят на Св. София Божията премъдрост.

"Слагаме началото на една кампания на справедливостта. Кампания, която трябва да възстанови справедливостта на нашите съграждани, на които преди повече от четири месеца, някои по нечестен начин се опитва да отнеме правото на честен избор. Затова  е и тази кампания, да не допуснем тази подмяна на вота, да не допуснем Кюстендил да стане част от една нещастна държава, с нещастни хора. Гражданите на Кюстендил знаят цената на труда и уважават приятелите си. Гражданите на Кюстендил силно обичат и са безкомпромисни към престъпността. Заради тези хора сме тук, за да възвърнем отново самочувствието им. Нашият град няма да разчита на подаяния. Няма да допуснем да сме патерица на политически интриги", заяви пред кандидатите за общински съветници кметът на Кюстендил Петър Паунов.

До него на старта на кампанията бе зам.-кметът и водач на листата на "Коалиция-Кюстендил" Виктор Янев.

"Демокрацията се гради ден след ден и всички граждани на Кюстендил са действащите лица. Изборите са един важен момент на доверие. Доверие за бъдещето на града ни, за институциите работещи в него, но доверието не може да бъде поставено. То се гради на диалог. На тези избори, скъпи съграждани вие отново сте поставени с лице към историята. Доверете ни се. Доверете се на тези, които с действията и постъпките си доказахме, че работим единствено за устойчивото, европейско развитие и благоденствие на нашия град", каза Виктор Янев.