Лили Иванова вдигна на крака публиката в спортната зала "Дружба" в Хасково на концерта си снощи.

БТА

Залата с капацитет 1140 седящи места беше препълнена, а организаторите поставиха допълнителни столове заради големия интерес към примата на българската естрада.

Много любов за Лили Иванова в Кърджали и специален подарък (СНИМКИ)

Тя бе посрещната с бурни овации и викове "Браво!" и "Лили!". В репертоара бяха емблематични песни като "Щурче" и "Панаири". Публиката пя и танцува и на хитовете "Детелини" и "Ветрове", а след изпълненията аплодисментите не стихваха дълго време. Прозвучаха и по-нови песни.



На "Детелини" Иванова слезе от сцената в публиката. Тя бе извикана и на бис след края на концерта и изпя и "Камино". И аз, и семейството ми не сме имали никакви съмнения, че голямата Лили Иванова ще ни достави невероятни емоции.



"Концертът и беше истинско приятно преживяване. Уникална атмосфера създаде", каза след музикалното събитие Христо Христов, който беше част от публиката. "Най-голямата е, и като казвам това, имам предвид, че не е само за България. Няма да преувелича като кажа, че Лили Иванова е по-добра певица и от Тина Търнър, и от Шер, и от Ала Пугачова.



Настина смятам, че е така", допълни той. Тазгодишното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград и включва 16 концерта в 14 града в страната. След Хасково, сценичните ѝ изяви продължават с концерт в Русе на 20 ноември.

БТА

На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК. БТА е медиен партньор на турнето.
Николай Грудев, БТА