Актьорът Юрий Ангелов: Нашият естествен декор е природата
Актьорът Юрий Ангелов: Нашият естествен декор е природата / Дарик Габрово
Актьорът Юрий Ангелов: "Нашият естествен декор е природата"
45762
Актьорът Юрий Ангелов: "Нашият естествен декор е природата"
  • Актьорът Юрий Ангелов: "Нашият естествен декор е природата"

Здравословното хранене и животът сред природата са тайната за доброто здраве на актьора Юрий Ангелов. Той разказва, че в годините е минал през Петър Димков, през дъновистите и през йогата. Сега няма точно фиксиран начин на живот, по- скоро използва комбинация от всичките.

Актьорът разказва, че Лидия Ковачева почти го е осиновила и е спасила живота му. Вегетарианството и 30 дни гладуване го спасили от всичките му болести. По думите му яде предимно вегетарианска храна, защото така се чувства най- здрав. Рядко яде ярешко месо, а риба си позволява често. Днес известният актьор живее в село Фазаново.

"Нашият естествен декор е природата, ние сме създадени, за да живеем в природата, а не в циментовите градове", казва актьорът. По думите му, ако човек пребивава по- дълго в храма на природата, става с този космичния разум, който ние отдавна сме забравили", допълва той.

Юрий Ангелов играе в нашумелия сериал "Седем часа разлика", а от известно време е в Габрово, за да изпълни главната роля в постановката "Човекът, който прави дъжд", чиито премиери са днес и утре. Казва, че в Габрово се чувства добре- от реката, от балкана, от града и от благородната театрална среда.

Чуйте повече от него в прикачения файл.