Приключи бридж - ваканция Павел баня 2016
Приключи бридж - ваканция Павел баня 2016 / netinfo

С участието на 30 отбора премина най-авторитетния турнир от 11-та Международна бридж ваканция "Павел баня 2016", съобщиха организаторите от спортен клуб „Дама купа”. Най силно са се представили националите от отбора на сеньорите на България Тони Русев /Стара Загора/, Христо Христов, Мирослав Михайлов и Георги Гергов /София/, чийто квартет "Вито" е спечелил убедително първото място. Второто място е за отбора КСБ "Радков 2", в състава на който са играли сръбските национали Димитраки Зиповски и Горан Радишич,а техни партньори са били българските бридж звезди Румен Трендафилов /Варна/ и Владислав Испорски /София/. Трети в класирането е останала  варненската формация "Галата"  в състав Стелияна Иванова, Атанас Иванов, Антони Иванов и Христо Иванчев/ Шумен/.

Преди отборния приключиха и други два турнира, съобщават още организаторите. Победители при смесените двойки с еднакъв резултат са Ирена и Ивайло Христови /София/ заедно с Валя Николова /Златица/ и Георги Делинов/ Хасково/. На трето място се  е класирала пловдивската двойка Емилия и Димитър Божкови.

В открития двойков турнир победители са Илия Илиев /Пловдив/ и Атанас Тимев /КСБ"Радков"/,следвани от Стефан Скорчев /Лондон/ и Борислав Попов /София/.Трети са отново представители на КСБ"Радков"- Теню Тенев и Георги Делинов.