На снимката:българските бридж звезди от мача в Албена
На снимката:българските бридж звезди от мача в Албена / Клуб "Дама Купа"
Очаквана, но много трудна победа постигна отбора "Български бридж звезди" в състав Румен Трендафилов, Антони Иванов, Божидар Пеев и Станислав Недков над отбора "Дама купа" на организаторите на Международния бридж фестивал в курорта Албена в приятелския мач, ознаменувал откриването на новия "Albena Bridge Club".
 
След като си размениха по едно полувреме във финалната част на мача"звездите" доказаха класата си и спечелиха мача, като получиха покана за реванш на същото място на 12 и 13 октомври тази година.
 
Следващата прояви, които ще организира"Albena Bridge Club", ще са специални двойкови турнири по времето на Международната работническа спартакиада в Албена от 4 до 9 юни и на 37-я Международен бридж фестивал ''Албена " от 25 юни до 7 юли.
 
На територията на ваканционно селище Албена има няколко подходящи зали за упражняване на аристократичния спорт. Те са разположени в хотелите „Фламинго Гранд“, „Ралица Супериор“, „Калиакра маре“ и „Добруджа“. През целия сезон те ще бъдат на разположение както за гостите на Европейския курорт на спорта, така и за различни събития, които новооткритият клуб ще организира.