Община Добрич обяви 11 свободни работни места
Община Добрич обяви 11 свободни работни места / Дарик Добрич

Община Добрич обявява на сайта си 11 свободни работни места. Търси се специалист, завършил редовно или задочно висше образование по архитектура, строителство и геодезия с образователна степен „магистър". Освен това са обявени две места за специалисти с образователна степен „магистър" за длъжности Строителство на сгради и съоръжения и Водоснабдяване и канализация.

В качеството си на партньор на Агенцията за социално подпомагане, по проект „Приеми ме 2015", финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси", общината обявява конкурс за двама социални работници. Конкурсът ще се проведе чрез подбор по документи и интервю.

Нов екип ще бъде сформиран в Областния информационен център, който прави консултации и презентации за европейските фондове. За офиса, който ще се помещава занапред в сградата на общината, се търсят трима специалисти - управител и експерти комуникации и информационно обслужване, които да имат опит с реализирани европейски проекти.

Публикувана е и обява за три свободни работни места в Дневен център за деца с увреждания в Добрич. Търсят се арттерапевт и двама социални педагози.