ЕНЕРГО-ПРО с изнесен консултантски офис в Балчик
ЕНЕРГО-ПРО с изнесен консултантски офис в Балчик / netinfo

Изнесен офис на ЕНЕРГО-ПРО ще консултира днес клиенти на компанията в Балчик от 10 до 15 часа. Офисът ще бъде във фоайето пред Информационния център на град Балчик, на площад „21 септември“ №6.

Изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО все повече се утвърждават като успешна практика за обслужване на клиенти от по-малките населени места в Североизточна България, посочват от компанията. Специално организираните приемни разполагат с достъп до цялата база данни, необходима за проверка и предоставяне на информация по клиентски номер. Улесненият пряк контакт със специалисти на компанията създава условия за по-бързо и удобно заявяване на услуги, както и за успешно разрешаване на казуси и даване на консултации относно разпределението и снабдяването с електрическа енергия. В изнесените офиси не е възможно единствено извършването на касови плащания.

Проектът „В услуга на клиента“, част от който е мероприятието за организиране на мобилни офиси на ЕНЕРГО-ПРО, ще продължи и в следващите дни и седмици с инициативи, улесняващи връзката на гражданите със специалисти на компанията.