БСП обяви кандидат-депутатската си листа
БСП обяви кандидат-депутатската си листа / Дарик Добрич

Областният съвет на БСП подреди с гласуване 12 кандидати за народни представители, съобщават от партията. Както Дарик вече информира водач на листата е председателят на Младежкото обединение на БСП Явор Гечев.

След него се нарежда Сияна Фудулова - бивш депутат и председател на Областния съвет на БСП. Следват Пламен Желязков от Тервел, Нина Ставрева от Каварна, Даниел Петков от Добрич, Недко Марчев - зам.-председател на Областния съвет и председател на БСП-Генерал Тошево, Радослав Иванов - бивш депутат, Дариела Вълканкина - председател на областното обединение на жените-социалистки, Елисавета Панчева от Генерал Тошево.

Кандидат-депутатите са номинирани на конференции на общинските организации на БСП в региона. Повечето от тях са номинации и на младежките организации по места.
4, 8 и 12 място в листата на социалистите са за представители на коалиционните им  партньори. Подредбата на листата трябва да бъде утвърдена от Националния съвет на БСП. Това вероятно ще стане на предстоящото му заседание.

„Ще разчитам на всички членове на БСП в Добричка област да направим здрава и смислена кампания за предстоящите парламентарни избори на 12 май”, посочи на заседание на Областния съвет на партията водачът на листата Явор Гечев.