Бридж фестивал "Албена 2017"
Бридж фестивал "Албена 2017" / СК "Дама купа"
Стефка Паскалева и Веселин Дяков от София са победителите в двусесийния турнир за смесени двойки, проведен в рамките на 35-я Международен бридж фестивал „Албена 2017”. Те са и носители на приза на организаторите от спортен клуб „Дама купа” – Добрич. На второ място се нареди румънската двойка Адриана Дуту и Андрей Флорин.Трети са Камелия Балабанова и Красимир Симеонов от бридж клуб"Сердика"- София. Четвърти останаха националката  на Франция Каролин Бурдие заедно с румънската"звезда"Богдан Марина.
 
В блиц отборния турнир шампионите на страната ни от клуба по спортен бридж "Радков" /Хасково/ завоюваха безапелационно шампионската титла. Отборът бе в състав Стойчо Радков/Хасково/, Станислав Недков/Добрич/ и варненските състезатели Румен Трендафилов, Радослав Радев, Антон и Марк Андонови. На второ място остана българо - белгийската формация"Вичо" с капитан Вичо Дечев от Варна, а трети е руско -българският квартет "Дружба” с капитан Игор Богатирьов.
 
От 15.00 часа днес  е началото на  двойковия турнир за купа "Фламинго гранд",а утре от 15.00 часа  започва откритият двойков турнир "Конгрес Албена".