Веска Караманова откри своята кампания
Веска Караманова откри своята кампания / netinfo
Пред над 400 души в препълнената зала на местния киносалон, независимият кандидат за кмет на община Созопол Веска Караманова откри в петък предизборната си кампания.

Вместо с традиционните концерти, Караманова обяви старт на надпреварата с мултимедийна презентация, след което даде изискан коктейл с жива класическа музика сред старинните експонати в Археологическия музей.

„Вярвам, че мога да дам най-доброто от себе си и с вашата подкрепа да продължим напред”, каза пред аудиторията Караманова. Стегнато, без излишни подробности и нагледно, тя направи равнометка на работата си като кмет и начерта основните дейности от програмата си за следващия мандат.

Приоритетни сред тях са изграждането на нов крайбрежен булевард, обособяване на общинско яхтено пристанище и модернизиране на стоянката за рибарски лодки, построяване на поликлиника, модерна автогара, нов водоем и втора елподстанция, изграждане на туристически център за резервации на наемодателите, направата на аквапарк и тенискорт, продължаване на благоустровянето на Созопол и селата.

Присъстваха членовете на инициативния комитет, издигнал кандидатурата й,представители на БСП, НДСВ, ДСБ, ВМРО, партия Българска социалдемокрация и Земеделски народен съюз, обединени в коалицията „Бъдеще за община Созопол” ,които подрепят Веска Караманова за втори мандат.