Още за аутсорсинга
Още за аутсорсинга / sxc.hu

Среща на аутсорсинг индустрията в България с общината, бизнеса и университетите в Бургас ще се състои в понеделник, от 14.00 ч в Заседателна зала на Община Бургас. Тя е в резултат на амбицията на Българската аутсорсинг асоциация да създаде и задълбочи партньорството с общините, университетите и местния бизнес, и да работи за развитието на градовете в България в партньорство с местната власт, както се работи с община Бургас.

Целта на събитието е да събере заедно и да започне изграждането на връзки между всички заинтересовани страни в развитието на Бургаски регион, да начертае възможности за създаването на нови работни места за младите хора и да задържи завършващите университет, като им предостави възможност за кариера и висококвалифицирана работа в Бургас, да създаде и поощри бизнес контактите на аутсорсинг фирмите и Асоциацията с фирмите, предоставящи услуги на сектора.

Ще бъдат дискутирани възможностите за привличане на фирми от сектора и перспективите за развитие на индустрията в Бургаски регион.