Благотворителна кампания за семействата на моряците от „Ванеса”
Благотворителна кампания за семействата на моряците от „Ванеса” / netinfo
Два месеца ще продължи кампанията за събиране на средства за 9-те семейства на моряците от потъналия кораб „Ванеса”. Тя се организира от Асоциацията за културен обмен- Бургас.

Началото се поставя тази вечер с концерт на трубадурите и приятели под надслов „Ако си дал”. В него ще участват Пламен Ставрев, Юлияна Султанова, Вили Димитрова, Петьо Бодуров и др. На сцената на дома на НХК ще се представят и най- добрите изпълнители от Езиковите и Музикалната гимназии в града. Входът е свободен. Парични средства ще се събират в прозрачни урни, по време на музикалните прояви организирани от Асоциацията.

Ученици ще пеят с известни изпълнители, по подобие на „Великолепната шесторка” по Би Ти Ви и за тях ще може да се гласува чрез SMS. Всички събрани средства ще бъдат публично оповестени.

Организаторите подготвят и грандиозен 3 часов концерт „Бургаският Великден”. Той ще е на открито, ако времето позволява. За участие са поканени Гого и Ева, Тони Димитрова, Пламен Ставрев, Веселин Маринов, Пламен Панайотов и др.