Съветниците в Сандански дебатират за маломерните паралелки в училищата
Съветниците в Сандански дебатират за маломерните паралелки в училищата / netinfo
Съветниците в Сандански ще дебатират на редовно заседание днес предложението от кмета Тотев за утвърждаване на маломерните паралелки от 1 до 8 клас в училищата. Сред останалите точки, залегнали в дневния ред, са: предложение за вземане на решение за поемане на общински дълг като доказателство за осигурени налични средства за покриване на разходи по проекта, преди те да му бъдат възстановени по проект “Рехабилитация на общински път ІV-10903 “Мелник –Кърланово –Рожен”, приемане на пазарна оценка на недвижим имот частна общинска собственост в село Катунци и бул. "Свобода" в Сандански, както и предложение за промяна на начална тръжна цена на бивш супермаркет “Вихрен”.

Кметът Тотев ще предложи и отмяна на “Наредба за провеждане на търговска дейност на територията на община Сандански”, както и да бъде определен нов състав на Местната комисия по чл.8, ал.2 от ЗУЖВГМЖСВ.

Съветниците ще разгледат и предложения списък на наемателите на общински жилища, отговарящи и неотговарящи на условията за закупуването им отново по предложение на общинското ръководство.