Милан Богдански: Аз и моят екип ще дадем Общината на хората
Милан Богдански: Аз и моят екип ще дадем Общината на хората / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Милан Богдански: Аз и моят екип ще дадем Общината на хората
82235
Милан Богдански: Аз и моят екип ще дадем Общината на хората
  • Милан Богдански: Аз и моят екип ще дадем Общината на хората

Депутатът и бивш министър Румен Гечев изрази безрезервна подкрепа към кандидата на кмета на Благоевград от БСП Милан Богдански.

"Аз и моят екип искаме да дадем Общината на хората, те да управляват. Моят апел към всички да гласуват за нас, за листата на БСП с номер 10", призова проф. Румен Гечев.

Кандидатът за кмет Милан Богдански говори по конкретни проблеми, чието решение е описано в предизборната му платформа. Сред тях са младежката безработица в града, липсата на транспортна мрежа, липсата на трайни инвестиции и благоприятни условия за бизнес.

Румен Гечев подчерта значението на местните избори, чиито резултати ще дадат отражение по места, но в същото време „тези избори ще имат много силно влияние върху политическата конфигурация в България и това какви политически решения ще бъдат прокарвани в Народното събрание.

"БСП Лява България по време на управлението на Орешарски прие т.нар. инвестиционен фонд в подкрепа на публично-частното партньорство. Това, което прави ЕС в момента , чрез  планът Юнкер ние го направихме миналата година, разбира се в много по-малък мащаб. Същият този фонд бе премахнат веднага след идването на ГЕРБ на власт, а сега говорят колко е хубав планът Юнкер”

По отношение на "бюджет 2016"  проф. Гечев  бе категоричен да се дебатира в парламента, "за да може българският гражданин да е наясно какво се случва, защото след местните избори постната пица ще излезе наяве".

Чуйте още в звуковия файл.