Цял Разлог на Бабино хоро
Цял Разлог на Бабино хоро / Пресцентър

328 бебета са се родили за изминалата година в Акушеро-гинекологичното отделение в Разлог.

110 от тях са жители на град Разлог, между които и три двойки близнаци.

Началникът на отделението д-р Радка Божикова и нейният екип  посрещнаха днес на работното си място градоначалника Красимир Герчев и заместника му Венцислав Гърменов.

Кметът Герчев пожела на целия екип крепко здраве и спорна работа през цялата година и поднесе подарък и красива кошница с цветя на медиците.

Първото бебе на Разлог за 2016 година е  Гергана Лазарова Джупанова, родена на 4 януари. Нейни родители са Катерина и Лазар Джупанови.

Последното бебе за 2015 г. е Константин Давидов Райгал, който се роди на 30 декември. За родителите му Костадинка Тодорова и испанецът Давид Райгал той е втори син.

Двете бебета и техните родители получиха подаръци от кмета Красимир Герчев, на тържество днес. Той поздрави родителите на всички новородени през годината за щастието, с което са се сдобили и пожела на тях и семействата им да бъдат здрави, щастливи и сплотени.

След тържеството баби с новородени, родители, роднини, екипа на Родилно отделение-Разлог, ръководството на общината се хванаха на дългоочакваното Бабино хоро.