Студ скова Литекс в Доорверт
Студ скова Литекс в Доорверт / netinfo
Необичайно студено за сезона време застигна отбора на Литекс в Доорверт днес. Температурата на въздуха достигна 12 градуса – най-ниската откакто „оранжевите” карат лагера си в Ниската земя.

Студът, съчетан с обилния дъжд, сюрпризира неприятно играчите и спортно-техническия щаб преди сутрешната тренировка. Цялото занимание премина под непрестанен валеж, като след края на тренировката медицинският щаб на ловчанлии дори прибегна до медикаменти за да предотврати настинки сред играчи и треньори.

Петър Занев отново не тренира наравно със съотборниците си, а въртеше обиколки около терена. Радостната новина за Станимир Стоилов бе, че французинът Джереми Аседо поднови тренировки. Младият халф пропусна вчерашното занимание на отбора заради лека контузия.

На самата тренировка Стоилов и неговият щаб отново наблегнаха на тактическите упражнения, като след няколко игри, започнаха самостоятелни упражнения за защитници и нападатели.

За следобедът е предвиден видеоразбор, на който ще се гледа последната контрола на тима – равенството 2:2 с белгийския Локерен.

Утре Литекс излиза срещу втородивизионния холандски Цволе. Контролата е от 20:00 часа българско време и ще се играе в съседното на Доорверт градче Гардерен.