Кирил Калфин - депутат, Петър Паунов - кандидат за кмет, Красимир Велчев - зам.-председател на ПГ на ГЕРБ,член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и Виктор Янев - областен управител
Кирил Калфин - депутат, Петър Паунов - кандидат за кмет, Красимир Велчев - зам.-председател на ПГ на ГЕРБ,член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и Виктор Янев - областен управител
Ние сме твърдо решени всички ангажименти, които сме поели като партия, парламентарно мнозинство, правителство и министър-председател пред кмета на Кюстендил, да бъдат изпълнени до края на мандата на настоящото Народно събрание, от който остават още две години. Това обяви в Кюстендил Красимир Велчев, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия. "Имам честта, от името на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, да обявя отново решението на ръководния орган на партията, на нейния председател и министър-председател, г-н Бойко Борисов, да бъде подкрепен Петър Паунов в кандидатурата му за кмет, да бъде подкрепен неговият екип и листата на Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци", добави Велчев.

Остават няколко решаващи дни в една нелека предизборна кампания - дни, в които отново трябва да подчертаем, че приоритетите на Кюстендил са и национални, и европейски приоритети. Дългогодишната ни съвместна работа, както с премиера и с централното ръководство на ГЕРБ, така и с ръководството на Европейската народна партия вече трябва да дадат плодовете си в развитието на региона и реализацията на ключови инфраструктурни проекти, заяви Петър Паунов.

Красимир Велчев представи ангажиментите, поети от правителството във връзка с развитието на община Кюстендил:

"Ангажиментът, който сега е поет от правителството във връзка с развитието на региона - и това е приоритет не само за Кюстендил, но и национален и европейски приоритет, е изграждането на коридор №8. За Кюстендил този трансевропейски път е изключително важен - ще се отрази много благоприятно на развитието на общината, както е важен и за свързаността на Западните Балкани и на всички европейски държави. Даваме си сметка всички, че това е много голям и не е само български проект, а европейски, и не може да бъде завършен за толкова кратко време, но за оставащите две години ние сме твърдо решение да започне активното му изграждане.

Кюстендил



Той е важен за Кюстендил, не само защото го превръща в ключов пункт от свързаността на страните от Западните Балкани, но и заради възможността за изграждане на съпътстваща инфраструктура, с подкрепата на правителството.

Кюстендил



Във връзка с изграждането на коридор №8, общината планира да изгради индустриална зона тук, в Кюстендил. В съвместните ни планове за общината влиза и изграждането на голяма спортна зала - като Арена Армеец в София. Кюстендил е спортен град и заслужава да има такава Арена, която ще има възможности за провеждането на международни състезания и големи културни събития".

"Ние сме част от Местната коалиция, водена от г-н Паунов, и той има пълната ни подкрепа", заяви още Красимир Велчев. "Тук съм, за да заявя лично подкрепата, която имат кметът Петър Паунов, неговият досегашен екип и листата за общински съветници, която сега той води за изборите в неделя, от премиера, от правителството и от политическа партия ГЕРБ.

Не само в Кюстендил, а из цялата страна има бивши военни поделения, които са занемарени и не се използват за нищо. Те са към областната управа, но ще бъдат прехвърлени към общините, за да може да се реновират и преустроят от инвеститори. Екипът на кмета вече има проект и съм сигурен, че той ще бъде реализиран съвсем скоро.

В още един много важен за Кюстендил сектор - селското стопанство, отдавна водим разговори с г-н Паунов, и от следващия програмен период населените места в община Кюстендил ще могат да кандидатстват с проекти по програмата за развитие на селските региони. Обсъждали сме в Изпълнителната комисия и с премиера, и е взето решение Кюстендил да бъде включен в програмата, дори без да се чака да изтече 4-годишният период, а още сега - с отварянето на новите мерки, земеделските производители от този район да могат да кандидатстват за финансиране.

И Кирил Калфин, като представител на парламентарната група на ГЕРБ , увери, че има планове, във връзка с изграждането на Коридор №8, в Кюстендил да бъде изградена и спортна зала, която да отговаря на всички изисквания за провеждането на международни спортни състезания, както и за сцена на големи културни събития.

Областният координатор на ГЕРБ - Виктор Янев - благодари на Красимир Велчев за подкрепата, която Кюстендил има в лицето на правителството и партия ГЕРБ. Съвместната работа на екипа на кмета Петър Паунов и на общинските съветници с премиера и правителството, дава своите много добри резултати. Тази екипна работа ще продължи, за да може всички населени места в Кюстендил да бъдат благоустроени, земеделските производители да получат европейска подкрепа, да се развива туризмът и балнеолечението“.

Кюстендил



Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-Българско национално движение, Движение България на гражданите, Земеделски народен съюз, Обединени земеделци:
 
Официален сайт на коалицията:
https://www.koaliciakustendil.com/
 
Фейсбук страница на коалицията:
https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%9A%D1%8E%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BB-2019-1619921148255767/

 101.Петър Георгиев Паунов
102.Михаела Ясенова Крумова
103.Иван Манолов Андонов
104.Красимир Любомиров Петров
105.Георги Петков Петров
106.Спиридон Драганов Лещански
107.Анелия ЗнаменоваЛюбенова-Мандалска
108.Мая Боянова Станойкова-Илиева
109.Бойко Недялков Недялков
110.Ясен Георгиев Ангелов
111.Асен Иванов Динчев
112.Румен Кирилов Гогов
113.Георги Йорданов Джоглев
114.Борислава Христова Иванова
115.Валери Томов Янев
116.Юлияна Димитрова Божилова
117.Чавдар Тончев Ненов
118.Иван Денчев Коларов
119.Ангел Борисов Ангелов
120.Радостина Йорданова Васева
121.Димитрина Георгиева Христова
122.Адела Руменова Димитрова
123.Радослав Димитров Джонев
124.Георги Емилов Бакалски
125.Маргарита Исталиянова Вангелова
126.Владислав Руменов Паунов
127.Реонита Иванова Йорданова
128.Валери Миланов Йовев
129.Доц. д-р Бойко Костадинов Соколовски
130.Росен Асенов Димитров
131.Йордан Иванов Ангелков
132.Йордан Георгиев Петров
133.Петър Николов Петров
134.Петя Иванова Христова
135.Милен Благовестов Порожанов
136.Луиза Огнянова Базовичка
137.Камелия Уралова Асенова



Купуването и продаването на гласове е престъпление!