В новия епизод на сериала Велко и Живко отново се впускат в битка за сърцето на Бети
Любимото занимание на Велко – гледането на телевизия, не успява да ангажира вниманието на Стоян, който е угрижен заради липсата на работа и пари. Той няма възможност да угажда на всички прищявки на своята приятелка Ванеса и затова се чувства нещастен и отчаян.

За да помогне на своя съквартирант, Велко предлага помощта на изобретателния Живко, който намира работа на Стоян като „артист“….в костюм на пиле. Какви са реакциите на Стоян за новата работа? Гледайте първо във Vbox7.com

Задълженията на Стоян в новата му работа като „артист“ включват раздаване на флаери на улицата и промотиране на заведение за бързо хранене.

Ситуацията, в която изпада, става още по-комична, когато Ванеса е на път към работното му място, за да му занесе заслужен обяд, а той в никакъв случай не иска да разкрива каква е новата му работа.

През това време в студентската квартира любовните вълнения не спират – най-новата съквартирантка Бети продължава с търсенето на идеалния мъж. Тя впечатлява Живко и Велко с предизвикателен тоалет, както и с новината, че отива на среща. Това отново изправя на нокти Живко и Велко, които се съревновават за нейното сърце. Кой ли е тайнственият мъж, с когото Бети има среща?

Бети
netinfo


Ще успее ли Стоян да защити достойнството си пред Ванеса и дали Бети ще избере най-подходящия кандидат за сърцето си, разберете в новия епизод на „Апартамент 404“.

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за „Апартамент 404“ може да откриете във Facebook страницата на поредицата.