Родителските отговорности затрупват Велко в най-новия епизод на сериала
Лежерният ден на Велко, както и монотонното му бърборене с най-новия съквартирант на “Aпартамент 404” – хамстера Гришо, разконцентрира Методи, който се опитва да напише домашното си по история. За да не получи ниска оценка, Велко се намесва с интересна логика и исторически факти от популярен филм и му помага да си напише домашното. Тази услуга обаче се оказва „мечешка“, защото Методи получава категорична двойка, както и подигравки от целия клас.

За да избегне неприятна среща с родителите си, Методи решава, че Велко трябва да се представи за негов баща в училище и въпреки че Велко категорично отхвърля идеята, младият рапър го заставя с предварително изваден компромат. Така Велко неочаквано става баща и трябва да поеме своите родителски отговорности към Методи, но това изобщо няма да му хареса.

Бети и Ванеса
netinfo

Как ще приеме новината новоизлюпеният баща? Разберете в най-новия епизод на “Aпартамент 404”

Докато Велко прави първи крачки в бащинството, Ванеса и Бети продължават да търсят най-подходящите начини, за да станат независими. Дали идеите им ще бъдат достатъчно гениални за реализацията им като такива? Дали Велко ще се справи като баща на Методи? Разберете в най-новия епизод на „Апартамент 404“ първо във Vbox7.com.

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за „Апартамент 404“ може да откриете във Facebook страницата на поредицата.