/ NOVA
„Напиши ми Edna… история“ ще се проведе на 30 май във Vivacom Art Hall
Обичаният женски сайт Edna.bg представя жените в журналистиката и нежната сила, с която променят света! Първото по рода си събитие на електронното издание „Напиши ми Edna… история“ отразява любовта към думите, писането и силата, която носят пишещите жени. Събитието ще се проведе на 30 май (вторник) от 18:00 ч. във Vivacom Art Hall (гр. София, ул. Оборище 5). Входът е свободен, но всеки, желаещ да стане част от него, трябва да запази своето място напълно безплатно ТУК.

Ексклузивно участие в „Напиши ми Edna… история“ ще вземат едни от най-популярните журналисти в България и лица на NOVA – водещата на предаването „Да хванеш гората“ Галя Щърбева, водещата на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“ Анна-Мария Конова и репортерът на „Здравей, България“ – Вероника Димитрова. Трите дами ще имат възможността да разкажат на всички присъстващи за ежедневните предизвикателства на журналистическата професия. Те ще разкрият колко смелост е необходима, за да бъдат открити стойностните истории и къде се крие магията на писането.

Водещ на събитието ще бъде винаги усмихнатото лице на прогнозата за времето на NOVA Николай Василковски.

За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със силно влияние сред жени над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и полезно съдържание – статии за красота и мода, кулинария, съвети за взаимоотношения и здравословен начин на живот. Сред най-популярното съдържание на Edna.bg се нареждат хороскопи, новини за известни личности и тестове. В Edna.bg присъстват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и експерти в различни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 89% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. април 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.