Лъсна истината кое е най-голямото богатство в личния трезор на Веселин Маринов. Ще останете обаче крайно разочаровани, че не става въпрос за пари, злато или скъпоценности.

Веселин Маринов

Емблематичният певец се изяви като актьор в последното издание на "С Рачков всичко е възможно", въплъщавайки се в ролята на "колекционера", който притежава най-скъпата колекция горчиво вино в света. Маринов се справи перфектно със задачата, като се има предвид, че сцената на "Лудата стая" е под наклон от 22.5 градуса.

Най-смешният обир на трезор в „С Рачков всичко е възможно“

Във финалната сцена, колекционерът (Веско Маринов) отваря сейфа, чието съдържание през цялото време крие. От там вади малка лятна жълта рокля на закачалка.

Веселин Маринов

За онези, които не са запознати с творчеството на Веселин Маринов (ако има такива), "Лятна жълта рокля" е една от емблематичните песни на родния изпълнител. Парчето дебютира през 2014 година и бързо се нарежда сред любимите в репертоара на Маринов.

Песента е част от албума “Островът на любовта” и е по музика и аранжимент на Красимир Гюлмезов и текст на Мариета Ангелова.

Веселин Маринов

Винаги когато Веско Маринов пее "Лятна жълта рокля" на своите концерти, песента е бурно аплодирана от публиката. Тя е и сред най-успешните естрадни песни, издавани у нас през последното десетилетие.

В YouTube гледанията на клипа гонят 2 млн.
 

Всъщност в песента Веско Маринов възпява не толкова елемента от дамския гардероб, колкото лирическата героиня, облечена в слънчевата рокля.

Журито допусна три отбора към следващия кръг на „Звездите в нас“

"...То не е походка, то е красота
пак ще те сънувам до мен през нощта", пее изпълнителят в хитовата песен. Истината е, че жените и любовта са най-големите музи, вдъхновяващи Веско Маринов.

Любопитен факт е, че от 2020 година насам, той няма пропусната година без концерти



В момента певецът е на финала на турнето "40 години на сцена", с което от април насам е обиколил почти цялата страна и е изнесъл над 50 концерта. Финалът му ще бъде на 23 и 24 ноември, когато Веселин Маринов ще изправи на крака Зала 1 на НДК.