/ NOVA
Гостите ще се впуснат в още забавните игри тази събота в 20:00 ч. по NOVA
И тази събота в 20:00 ч. зрителите на NOVA ще станат свидетели на забавните предизвикателства, в които ще се впуснат още български звезди. С широки усмивки и готови за веселие на сцената ще излязат Милица Гладнишка, Джулиана Гани, Златка Райкова, Веселин Маринов, Деян Славчев – Део, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Едни от най-любимите и смешни игри се завръщат в предаването тази събота, а към тях Рачков добавя и няколко нови изпитания. В „Голямото клатене“ на вибриращите легла ще седнат Златка Райкова и Део, в „Не ми се опъвай“ ще премерят сили Милица Гладнишка и Златка Райкова, един срещу друг ще се изправят и Боби и Део. В невижданите досега предизвикателства – „Лице на заем“ и „Маскираният вкус“, водещият ще изненада всички звезди с новите правила.

И тази съботна вечер танците и музикалните игри ще бъдат неизменна част от шоуто с любимите „Таратанци“ и „Почти кавър“. Актьорските умения на звездите също ще бъдат изпитани с „Ко каза, ко?!“ и „Чети по устните“. Лудата стая ще завърши подобаващо вечерта, а обстановката в нея ще отведе зрителите в най-смешния обир на личния трезор на Веселин Маринов.

Всички ли ще влязат в Лудата стая и кой каква роля ще има в обира? Какво ще се окаже най-голямото съкровище на Веселин Маринов? Кой ще спечели в дуелите на „Не ми се опъвай“? Как ще се чувстват Део и Златка след „Голямото клатене“ и колко думи и изрази ще бъдат обяснени в „Ко каза, ко?“ и „Чети по устните“? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ заедно с Милица Гладнишка, Джулиана Гани, Златка Райкова, Веселин Маринов, Деян Славчев – Део, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.