Риалити кланът Кардашиян посети за първи път Армения
Риалити кланът Кардашиян посети за първи път Армения / Guliver/Getty Images

Американската риалити звезда Ким Кардашиян и нейното семейство пристигнаха за първи път в Армения, страната на предците им, по случай вековния юбилей от Арменския геноцид по времето на Османската империя, предаде Франс прес.

Ким и нейните роднини бяха посрещнати на летището на столицата Ереван при засилено полицейско присъствие. Съпругът на телевизионната дива, рапърът Кание Уест, не бе забелязан.

СНИМКИ: Кардашиян са сред най-досадните звезди в шоубизнеса

Ким Кардашиян е в Армения, за да "работи по документален филм за геноцида" и за да "почете жертвите", заяви организаторът на пътуването, пожелал да запази анонимност.

Предците на американската звезда по бащина линия са емигрирали от Армения в Съединените щати, за да избягат от масовите кланета в периода 1915-1917 г.

Снимки и видео: Ким Кардашиян с убийствено деколте след нападението на Виталий Седюк

Кавказката страна се готви да отбележи трагичния юбилей на 24 април. Според нея 1,5 милиона арменци са били избити целенасочено от османските власти по време на Първата световна война. Турция, наследницата на Османската империя, отрича да е имало геноцид и признава за 500 000 арменски жертви, загинали, сражавайки се на страната на Русия, или починали от глад.

Източник: БТА