Факт е, че бабите вече не са това, което бяха. Това го доказват и част от родните популярни дами, които вече носят титлата "баба". Те са известни, имат силно присъствие в социалните мрежи, а в същото време съвместяват и ролята на баба. Свидетелство за това са публикациите им в социалните мрежи, с които показват, че внуците са едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на човек, пише каналът на Цветелинка Цветанова във vbox7.

Катето Евро

Освен със страхотна кариера в киното и телевизията, Катерина Евро може да се похвали и със също толкова страхотен профил в Instagram. Актрисата има почти 100 хиляди последователи, като ежедневно споделя снимки и сторита. Много често в нейните публикации присъства и внучката ѝ – Кати или както Катето Евро я определя: "Най-хубавото нещо в живота ми". От описанията можем да видим колко е силна връзката между баба и внучка. За шестия рожден ден на Кати, гордата баба сподели мил кадър с текст: "Моята любима Катерина на 6! Моля се за една снимка от абитуриентския ти бал и след това, каквото такова! Обичам те!".
 

Глория 

Глория е част от българския шоубизнес вече няколко десетилетия. Преди няколко месеца обаче тя влезе и в нова роля. В началото на тази година Глория стана баба на момиченце. Дъщеря ѝ Симона Загорова избра да кръсти бебето на своята майка – Галина.  Младата баба не пропуска възможност да прекарва време с двете си момичета – дъщеря си и внучката си, като често споделя и кадри в Instagram. Наскоро тя публикува поредица от снимки, на които показва украсата за погачата на малката Галина.
 

Ивет Григорова 

Ивет Григорова е известно лице в българските модни среди. Тя собственичка на модна агенция, а нейната дъщеря е актрисата Луиза Григорова-Макариев. Луиза стана майка през изминалата година, като дари Ивет с първороден внук – Бран. Луиза публикува сторита със сина си и майка си, на които споделя, че Ивет е "готината баба". Последователите на актрисата често коментират, че майка ѝ е с прекрасна визия и дори двете изглеждат като сестри.
 

Илиана Раева

Илиана Раева е друг пример за успешна дама, която вече и баба. При нея имаме и един супер дядо в лицето на Наско Сираков. Звездната двойка се радва на три внучки. Илиана често споделя техни снимки в социалните мрежи. Най-малката от тях е родена през март месец миналата година. На нейната погача Илиана публикува кадър, на който е прегърнала двете си малки внучки – Емили и Асияна. До тях е застанала и тяхната кака – Илиана, която носи и името на своята баба. Наско Сираков е обграден изцяло от женско присъствие, предвид това, че с Илиана имат две дъщери - Славея и Виолета, които им донесоха най-голямата радост в лицето на техните внучки.
 

Силвена Роу

Изминалата година явно се оказа щастлива за голяма част от родните знаменитости. Шеф Силвена Роу също се присъедини към отбора на новите известни баби. Внучката на шеф Роу носи интересното име Иззела Отъм и живее заедно със своите родители във Великобритания. При споделянето на новината за появата на бебето в популярно родно предаване, Силвена Роу с гордост разказа: "Тя има очите на баба си и нейния апетит".