/ Gettyimages
Помните ли двете чаровни девойки, които скандализираха обществото с горещи целувки на сцената? Да, става дума за Юля и Лена от „Тату“. Ако пък изпитвате трудности да се сетите кои са те, песните „Я сошла с ума“ и „Нас не догонят“ ще ви припомнят.

Тату
Gettyimages

Днес няма и следа от щурите рускини, а на тяхно място са се появили две елегантни дами, с амбиции за завоювани успехи като солови изпълнителки, и двете са майки.

От мъжкараната Ал от „Стъпка по стъпка“ до секси мамче: Актрисата Кристин Лейкин

Групата бе създадена през 1999 г. след кастинг. Двете тогава са ученички и са представени на публиката като лесбийска двойка. През 2003 г. обаче певиците официално казват, че нямат връзка, а поддържат този имидж за маркетингови цели.

Помните ли „Къдравата Сю“? Днес е красива и стилна дама (СНИМКИ)

През 2004 г. дуото се разделя с тогавашния си мениджър със скандал. По същото време Юлия забременява с първото си дете от мъж, с когото се разделя скоро след това.
 

❤️

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on


През 2007 г. се ражда и второто ѝ детенце от тогавашния ѝ съпруг – бизнесмена Парвиз Ясинов. След този брак в Обединените арабски емирство тя приема исляма и разказва в интервюта, че винаги са я очаровали джамиите и забулените жени.
През 2010 г.  двамата се развеждат и след това тя започва връзка с мъж, който има проблеми със закона.

Актрисата, която изигра култовата роля на Бейби в „Мръсни танци“, днес е неузнаваема (СНИМКИ)
През 2011 г. Волкова и Катина пускат съобщение за пресата в своя официален уебсайт, че се разделят. Причината са конфликти между момичетата, които искат да преследват солови кариери.
Помните ли сладките близначки Олсън? Вижте как изглеждат днес (СНИМКИ)

През 2013 г. Лена се омъжи за дългогодишния си приятел – словенския музикант Саша Кузманович. Брачните им церемонии през 2013 г. са две. Първата е в Словения, откъдето е младоженецът, а втората се прави в Москва в руски стил.
 

Who asked for the selfie? 😉 Кто просил сэлфи? 😉

A post shared by Lena Katina (@lenakatina) on


Hа 14 ноември 2014 година първият ѝ самостоятелен албум, а година по-късно тя роди син. Сега певицата живее в Лос Анджелис със съпруга си.
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук