Нови слухове за Бранджелина, Брад Пит не искал да играе мръсно
Нови слухове за Бранджелина, Брад Пит не искал да играе мръсно / Guliver/Getty Images

Анджелина Джоли и Брад Пит почти не си говорили, докато снимали филма "Край морето" по време на медения си месец, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на сп. "Пийпъл".

Признаците за напрежение в двойката, която в момента се развежда след едва двугодишен брак, били ясно доловими още по време на снимките в Малта. "Те почти не си говореха, докато бяха заедно", твърди анонимен източник. "Това определено не приличаше на меден месец. Анджелина не прекарваше никакво време със съпруга си".

Брад Пит доброволно се e подложил на тест за алкохол и наркотици

Въпреки че желанието за развод дойде от Джоли, други източници твърдят, че самата тя има голяма вина за разпадането на брака й с Пит.

"Има толкова неща, които могат да се използват срещу Анджелина, но Брад не иска да го прави. Той каза на адвокатите си, че не иска да "играе мръсно".

Най-забавните реакции на раздялата на Брад и Анджелина (СНИМКИ/ВИДЕО)

Джоли подаде документи за развод, като заяви, че се безпокои за безопасността на своите деца, припомня БТА. Формално актрисата се позова на непреодолими разногласия с Брад Пит и поиска да й бъде предоставено пълното попечителство над децата.

Анджелина получи временно попечителство над всичките й деца

Актьорът от своя страна изтъкна, че Анджелина се опитва да го оклевети, като разпространява слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици.

Вижте още за най-обсъжданата раздяла в Холивуд:

Нова версия за раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад и Анджелина имат предбрачен договор, няма да делят имущество

Френската красавица, която няма нищо общо с развода на Бранджелина (СНИМКИ)

И ФБР се захваща с Брад, проверяват малтретирал ли е Пит децата си