Най-тузарските имоти във Варна
Най-тузарските имоти във Варна / снимка: Impact Press Group, архив

Морската градина изпреварва по предлагане на луксозни имоти центъра на Варна. Оферират се предимно 3- и 4-стайни жилища, както и къщи, сочи справка в сайта за недвижими имоти imoti.info. Решилите да купят масивна постройка в центъра на морската столица ще трябва да инвестират между 1 000 000 EUR и 2 500 000 EUR. Най-скъпата къща, която се оферира, е с разгъната застроена площ от 1035 кв.м и е подходяща за офис. Луксозни къщи за отдих могат да се купят в местностите „Евксиноград", „Свети Никола" и „Траката". Ето и топ пет на най-добрите предложения:


1. Местност „Евксиноград" - 1 000 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира в местност Евксиноград в непосредствена близост до комплекс „Св. св. Константин и Елена". Триетажният имот е с площ 550 кв.м и е с луксозно обзавеждане. При изработката са използвани висококачествени материали. Дворът към къщата е с площ 1180 кв. м.

Найтузарските имоти във Варна
netinfo

2. Морска градина - 695 000 EUR (виж повече)

Луксозно обзаведен мезонет с площ 400 кв.м. Освен невероятна морска панорама, имотът разполага с огромна и отлично аранжирана тераса. Имотът е луксозно обзаведен. Общите части на новопостроената сграда също е с модерен дизайн.

3. Морска градина - 850 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира в новопостроена сграда с луксозни общи части, разположена в комплекс от затворен тип. Новият собственик на имота ще има на разположение портиер, охрана, видеонаблюдение, собствен подземен паркинг и облагороден парк.

Найтузарските имоти във Варна
netinfo

4. Център - 1 000 000 EUR (виж повече)

Шест етажната къща се намира в т. нар. „банково сити" в централната градска част на Варна. Имотът е с луксозни общи части. Разполага със шест паркоместа. Структурното окабеляване дава възможност за видеонаблюдение, пожароизвестяване, СОТ, интернет, кабелна телевизия, самостоятелно за всеки един от етажите.

Найтузарските имоти във Варна
netinfo
5. Местност „Св. Никола" - 2 580 000 EUR (виж повече)

Суперлуксозна къща с разгъната застроена площ от 860 кв. м. Разположена е на морския бряг. Спалнята е с площ 80 кв. м и изглед към морето. Цялата къща е с водно подово отопление. Слънчеви колектори са свързани с 300-литров бойлер. В двора е изградена напоителна система с кладенец за поливане на зелените площи.

Още предложения за луксозни имоти вижте в Imoti.info