Клуни тренира Деймън за титлата Най-сексапилен мъж
Клуни тренира Деймън за титлата Най-сексапилен мъж / снимка: БГНЕС

Джордж Клуни ще съветва Мат Деймън как да спечели за втори път титлата най-сексапилен мъж в света. Според него първата победа на Деймън е била чиста случайност. Клуни е един от едва четиримата холивудски красавци, които два пъти са били коронясвани от списание "Пийпъл" за най-сексапилни мъже в света заедно с Брад Пит, Ричард Гиър и Джони Деп.

Той иска приятеля му от "Бандата на Оушън", който спечели титлата през 2007 г., отново да се върне във форма, за да получи за втори път престижното признание, признава БГНЕС. Според него за момента Деймън няма никакъв шанс, след като напълня с 13 кг за филма "The Informant!" от 2009 г. "Мат Деймън може да конкурира както мен, така и Брад Пит. Брад и аз два пъти сме обявявани за най-сексапилни мъже, а Мат е печелил само веднъж и това според мен си беше чиста случайност.

Когато го видях неотдавна напълнял толкова много за "The Informant!", си казах, че трябва да свърши много работа, за да се върне във форма. Ще му помагам и ще работя с него, защото той ще трябва да положи доста усилия тази година", заявява Клуни пред британското списание "Zoo".