Сам Асгари да не получи нито стотника от Бритни Спиърс след развода. Това е записано в предбрачния договор на съпрузите, които обявиха официалната си раздяла.

Съпругът на Бритни Спиърс е поискал развод

"Сам не получава компенсация в случай на развод, нито ще има права върху финансите и имотите на певицата. Освен това предбрачният договор не му дава право да получава съпружеска издръжка. Той може да запази подаръците, които Бритни му е дала, както и колите му, но това е всичко", съобщава TMZ, като цитира свои източници.

Нещо повече - в договора има клауза, която забранява на Сам Асгари да говори публично за връзката си с Бритни или да разкрива каквито и да било детайли от съвместния им живот.

Нещата обаче могат да вземат тотален обрат.

Бритни Спиърс пусна скандални снимки с приятел на Хаваите

Неговият адвокат е подал иск за получаване на издръжка след развода, което може да е знак за сериозна съдебна битка и оспорване на предбрачния договор, отбелязва американското издание.

Все пак твърдят източниците, напълно е възможно певицата да се съгласи да плаща на бившия си съпруг, тъй като той държи доста козове срещу нея. "Бритни с удоволствие ще плати на Сам за спокойствието си, отколкото да рискува нещо да излезе наяве", допълват близки до съпрузите в развод.