/ netinfo
Жана Бергендорф откровено, Цеца Величкович с ексклузивно интервю
И този път в "Комбина" Жана Бергендорф ще бъде откровена докрай. Тази неделя по NOVA победителката от втория сезон на X Factor ще разкрие най-съкровените моменти от живота си и ще покаже сина си Леон. Тя ще гостува в студиото броени дни след излизането на новото й парче "Докрай", което вече се превърна в хит.

Очаквайте изповедта й в неделя за демоните и ангелите в живота на Жана Бергендорф.

Жана Бергендорф с нов клип и изцяло нова визия

Политическо и лично в предаването ще гостува милионерът Веселин Марешки. Един разговор с дъх на политика, бизнес и бензин. Кой иска Веселин Марешки във властта и какви са политическите му амбиции?

Централен гост в предаването ще бъде Юлиян Вергов. Актьорът, който не обича да говори за себе си, ще застане пред Лора Крумова и нейните въпроси. Един разговор за ролите в живота и на сцената, за трите мечки и турнетата в страната и чужбина.
В това издание на "Комбина" Миролюба Бенатова ще представи историята на една млада, успяла българка, която влезе в световните класации - Мелина.Това е една история за бизнес, хеви метъл и сбъднати мечти.

Ексклузивно от Белград пред Галя Щърбева застава кралицата на балканската музика Цеца Величкович. Един разговор за  концертите в България и как се отглежда любовта на  феновете. И още: спомени за Аркан и един живот като на кино.

Светското семейство Яна и Петко Димитрови - за любовта им, която започна на дансинга, премина през олтара и продължи с раждането на двамата им сина.
Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев - в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.