Хилари Клинтън отпразнува 60-тия си рожден ден
Хилари Клинтън отпразнува 60-тия си рожден ден / netinfo
Хилари Клинтън отбеляза 60-тата си годишнина на галавечеря с участието на "звезди" в историческия театър "Бийкън" на Бродуей, предаде Асошиейтед прес.

Комедийният артист Били Кристъл и музикантите Елвис Костело и Уолфлауърс бяха звездите на тържеството в четвъртък вечерта, което събра над един милион долара (700 000 евро) за кампанията на сенатор Клинтън за спечелване на кандидатура за участие в президентските избори. Рожденият ден на Хилари Клинтън е всъщност днес, 26 октомври.

Бившият президент Бил Клинтън и дъщерята Челси се присъединиха към Хилари в благодарностите към привържениците, които дадоха по 2300 долара, за да присъстват на събитието. Майката на Хилъри - Дороти Родам и брат й Тони Родам бяха сред гостите.

Бил Клинтън отбеляза, че съпругата му "все още изглежда много красива" на 60 години и посочи, че се е включила в президентската надпревара с почтени подбуди, информира БТА.

В рамките на кампанията на Хилъри Клинтън това е второто голямо тържество за рождения й ден, което се използва за набиране на средства. Филмовият режисьор Роб Райнър организира парти за нея в дома си в Лос Анджелис в неделя вечерта, на което присъстваха няколко холивудски знаменитости.