Без Масларова, Овчаров, Петков и Гагаузов в листите на БСП
Без Масларова, Овчаров, Петков и Гагаузов в листите на БСП / DarikNews.bg, Благоевград

В листите на БСП за следващ парламент не трябва да фигурират хора като Емилия Масларова, Асен Гагаузов, Румен Овчаров и Румен Петков, коментира червеният лидер в Благоевград д-р Владимир Пандев.

"Причината да се лишим на тези избори от тях, е не в липсата на качества. Напротив, четиримата са доказани и незаменими специалисти в своята област. Имената им обаче са отежнели на хората. Общественото мнение не ги приема и това ще тежи за в бъдеще на партията", изрази личната си позиция Владимир Пандев.

На въпрос на Дарик има ли такива партийни активисти в Благоевградска област, които не бива да влизат в листите, д-р Пандев се въздържа от коментар на този етап.

„Все още в Благоевградско не сме приключили с номинациите. Предложенията за водач и участници в листата идват от низовите организации, след това кандидатурите се обсъждат на общинско и областно ниво, едва тогава се консултират с нашия лидер Сергей Станишев", поясни д-р Владимир Пандев.

"Вотът е на 12 май, когато е рожденият ми ден. Очаквам, че ще ме поздравят и с изборната победа", вметна партийният лидер Пандев.

Други новини от Благоевград