Задържаха Киро Скалата след скандал с Албена Вулева
Задържаха Киро Скалата след скандал с Албена Вулева / снимка: Sofia Photo Agency
Кирил Вълчев Скалата е бил задържан за няколко часа след скандал в известна дискотека във Варна.

Скандалът избухнал между Киро Скалата и водещата на предаването "Скандално жълто" Албена Вулева. Кирил Вълчев е бил задържан в Първо РПУ във Варна за изясняване на случая. “Не съм трошил камери и не съм бил жени”, заяви Кирил Вълчев на среща с журналисти.

Инцидентът е станал около 1 и 30 ч на крайбрежната алея, близо до входа на известна дискотека, където Киро Скалата е бил на промоция на новия албум на Джина Стоева. Фитнес маниакът е бил пресрещнат от телевизионен екип с камери, микрофони и светлини.

По думите на Скалата екипът нямал отличителни знаци и не се представили, за което той ги помолил няколкократно да прекратят снимките. След като молбата му не била изпълнена, той взел една от трите камери и я оставил в колата си, изваждайки видеокасетата. По-късно предал камерата на автопатрул, минаващ по крайбрежната алея. Едва по-късно Кирил Вълчев Скалата разбрал, че това е екип на скандалното предаване на Албена Вулева “Сигнално жълто”.

В същото време обаче, Албена Вулева сигнализирала в Първо РПУ за отнетата камера, която според нея е на стойност 12 000 лева. Така се стигнало и до задържането на Киро Скалата в Първо РПУ, там той се срещнал с Албена Вулева за изясняване на случая.

Около 10 ч сутринта дежурният прокурор от Районна прокуратура Варна постановил, че няма доказателства за задържането на Кирил Вълчев, защото е унищожена само видеокасета, а камерата се намира в Първо РПУ.

Киро Скалата нарече Албена Вулева  “злобна комплексарка”. Той ще подаде жалба срещу нея или ще я съди за уронване на престижа си.

Други новини от Варна