Сървайвър с министър Росен Плевнелиев
Сървайвър с министър Росен Плевнелиев / снимка: Sofia Photo Agency, Надя Коцева
Сървайвър с Росен Плевнелиев
25296
Сървайвър с Росен Плевнелиев
  • Сървайвър с Росен Плевнелиев

За половин час Росен Плевнелиев замени амплоато си на министър на регионалното развитие и благоустройството и влезе в ролята на водещ на "Сървайвър", но не на популярното реалити шоуто, а на „Сървайвър" по Дарик в празничната програма на радиото за 17-я рожден ден. Гост на министъра-водещ беше продуцентът на Survivor Евтим Милошев.

На пръв поглед между двамата няма нищо общо, но на втори поглед нещата не стоят така. Двамата могат да говорят за строителство, предприемачество, защото единият е министър на регионалното развитие и благоустройството, а другият е строителен инженер, който е част от строителния бранш.

Министър Плевнелиев потърси съвет от Евтим Милошев за най-големия му приоритет - автомагистрала Тракия. Милошев отговори: Пътищата са метафора, това означава, че всичко ще има, че всичко започва, толкова години никой не можа да направи пътя от София до морето... Благородно ви завиждам, защото имате възможността да направите това, макар че ще ви е трудно. Това е амбициозна задача. Трябва този път това да се случи.

Разговорът в Сървайвър по Дарик може да чуете в звуковия файл