/ БГНЕС, архив
Преди дни приключи разследването срещу Ангел Бончев, който през октомври м.г. заплаши с убийство големия си син, пише "24 часа", позовавайки се на информация от прокуратурата.
 
От Осмо районно управление в София са изпратили материалите в Районната прокуратура. Държавното обвинение има срок един месец, за да прецени дали да вкара делото срещу Бончев-старши в съда, или да го върне за доразследване. До 3 години затвор или принудително изселване е наказанието, което той може да получи, ако бъде признат за виновен.
 
Задържаха Ангел Бончев, заплашил сина си

"Ей сега ще те гръмна като куче", казва Ангел Бончев на големия си син Бончо Аврамов, зарежда законния си пистолет "Глок" и го насочва към главата му. Случката се разиграва в хидропарк "Казичене", който е единственият бизнес на Бончеви, след като отношенията им с Гриша Ганчев охладняха след освобождаването му от Наглите.
 
Полицаите от Осмо районно управление на МВР получават сигнал за екшъна и веднага пристигат на място. Ангел Бончев е арестуван и обвинен в закана за убийство. Пускат го от ареста с гаранция от 500 лв. и започва разследване.
 
Близо 400 000 евро струвала свободата на Ангел Бончев

В хода на разследването се разбра, че Бончев е в конфликт с големия си син заради бизнеса с хидропарка. Ясно стана още, че това не е единственият скандал между двамата. Преди време Бончо пребил баща си отново заради спорове за пари.
 
Ангел Бончев спечели съдебната битка за направено дарение под натиск

Днес управител на хидропарка е малкият син Ангел Бончев-младши. Малко преди скандала с големия си син, който вече е вън от бизнеса на баща си, фирмата е прехвърлена на майката на Камелия Бончева, от която е малкият син. Големият - Бончо, е от първия брак на бизнесмена.