Цветанов: Президентските избори ще бъдат генерална проверка за силата на ГЕРБ
Цветанов: Президентските избори ще бъдат генерална проверка за силата на ГЕРБ / БГНЕС

Президентските избори ще бъдат генерална проверка за мощта на ГЕРБ, за това дали структурите ни работят със същата мощ, с която неутрализираме популизма на всички избори.

Това е казал председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 150 младежи от цялата страна на откриването на 7-ия Зимен университет на МГЕРБ в Сандански, съобщава пресцентърът на партията.

"Въпреки че призовават за предсрочни избори, всъщност нито една от парламентарните групи, с които разговарям, не искат да отидат на предсрочни избори. Всеки казва, че е решил проблема, когато става дума за извличане на дивиденти. Когато обаче се случи нещо негативно, всеки може да обвини нас. Трябва да направим баланса, да работим за всички. Не спирайте да работите всекидневно за заздравяване на структурите на ГЕРБ", е призовал Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ е подчертал, че партията винаги се стреми да бъде първа, да разполага с най-можещите и най-знаещите хора и трябва да е способна да говори с останалите партии.

По думите му Младежи ГЕРБ е потенциалът на младите хора, които надграждат авторитета на ГЕРБ, и повече от всякога е нужно партията да прави политика, с която да върне младите хора в България.

Цветанов Президентските избори ще бъдат генерална проверка за силата на ГЕРБ
netinfo