Десетки близки и приятели на Николай Димов се събраха пред Съдебната палата във Варна преди насрочената за разглеждане мярка за неотклонение на жена му Анита Мейзер.

Анита Мейзер: Обичам мъжа си, навлизам в климакса и полудявам

Решението на съда да остави зад решетките 52-годишната миска, която е обвинена за причиняване на смърт по непредпазливост и предлагане на подкуп на разследващ полицай, беше посрещнато с аплодисменти от препълнената зала. Сред множеството беше и сестрата на жертвата Милена Димова, която е общински съветник в морската столица.

Павел Зидаров (на следващата снимка), който е далечен роднина на Николай, коментира, че той е искал да се раздели с Анита. По думите му двамата от дълго време поддържали само приятелски отношения.

„От една година двамата не са имали интимни контакти. Виждат се два месеца в годината, тъй като тя постоянно пътува. Как правят секс точно в събота, след като в петък тя изпраща детето си на почивка, за да е сама“, чудеше се Николай Иванов. За последно той е видял своя приятел два дни преди смъртта му, като той не му се е оплаквал от нищо.



„Той беше много добър и смирен човек, а тя беше проститутка. Бившите проститутки цял живот са проститутки“, добави още Николай, който нарече Мейзер „циганка от Нови пазар“.

Бившата приятелка на починалия културист, с когото той е имал 10-годишна връзка, го описа като „добро момче“.

„Тази жена опорочи цялото му семейството, което е порядъчно и консервативно и добро. Не знам как го е омагьосала, той никога не е имал такива връзки“, каза предишната му приятелка.

Убитият Николай Димов е роден на 23 август и следващата седмица е трябвало да навърши 40 години.