Майката на убития Пейо Пеев заяви, че е категорично против Габриела отново да гледа внуците ѝ. Жената, заедно с майка си е обвинена в жестокото убийство на съпруга си.

Гледайки го в очите как умира, държейки го с ръцете, тя се връща и с тези ръце пипа децата си. За мен това е абсолютно неприемлив и жестоко. Знам, че това не е доказано, но аз съм убедена, че те са убийците”, заяви майката на Пейо Иванка Пеева пред NOVA.

Днес именно Иванка и нейният съпруг се грижат за двете деца. За по-малкото от тях ДНК експертиза вече показа, че е на бившия депутат от „Продължаваме Промяната” Велико Минков.

След ДНК тест: Велико Минков е биологичен баща на малкото дете на Габриела Славова


„Смисълът на нашия живот в момента с моя съпруг е нашият внук, защото сина ни го няма. Той умря, даде живота си, за да защити детето си”, казва майката на убития мъж.

Ужасен, че Габриела може отново да отглежда детето му е и самият Велико Минков, който се включи в протест пред Съдебната палата против решението на Софийския апелативен съд да пусне под домашен арест Габриела Пеева. Тя вече е подала документи в Агенцията за социално подпомагане децата да ѝ бъдат върнати.

Пейо и Габриела имали сключен брак и 6-годишно дете, но никога не са живели заедно. Според Иванка Пеева синът ѝ е бил заплашван от двете жени, че няма да вижда детето си. Заради това е сключил брак и е бил манипулиран.

Габриела, обвинена в убийството на съпруга си: Излязох, за да си гледам децата

По думите ѝ сега децата са добре. С по-голямото работи психолог и то вече е наясно със случилото се. „Всеки ден задава въпроса: „Защо са убили моя единствен, скъп татко? Какво толкова лошо е направил, като той е най-добрият човек?”, допълва Иванка Пеева. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня