София и Тихомир от Харманли, Михаела и Венци от Перник и Йордан и Елизабет от София се впускат в последно епично изпитание
Три двойки ще се борят за победата в истински напрегната битка в грандиозния финал на “Един за друг”. След три месеца, изпълнени с предизвикателни изпитания, наситени емоции и много любов, тази вечер към решаващия етап на надпреварата се отправят юристите Йордан и Елизабет, инфлуенсърското семейство София и Тихомир и модераторите в TikTok Михаела и Венци. Коя от трите двойки ще грабне победата в петия сезон на най-позитивното любовно риалити?

Финалното предизвикателство ще тества колко добре могат да работят в екип влюбените и готови ли са да се борят до последната минута за победата. Арената на “Един за друг” ще събере всички отпаднали участници от сезона, които ще наблюдават играта и ще подкрепят своите любимци. За първи път в историята на предаването ще бъде връчена и специална награда от 10 000 лева на най-обичаната двойка по случай 30-годишнината на NOVA. Изборът кой да си тръгне с нея ще бъде оставен в ръцете на останалите участници.

Победителите от сезон 5 на най-романтичното риалити в ефира ще бъдат гости в подкаста “Един без Друг”, където пред водещата Денислава Велкова ще разкажат за всичко най-интересно от участието си в роматничното предаване. Епизодът с шампионите ще е наличен веднага след финала в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Коя двойка ще триумфира в “Един за друг”? Не пропускайте грандиозния финал тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.


Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Гледайте подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня