/ МВР
Те са демонтирани
Откриха незаконно поставени знаци, водещи към частен паркинг в района на „Лесово“, съобщиха от полицята.

В ОД на МВР е бил получен сигнал, че на републиканския път I-7, пред частeн паркинг отдясно преди пункта, са поставени знаци, указващи ред за навлизане в паркинга и на практика подвеждащи шофьорите.

Откриха контрабандни оръжия и боеприпаси на „Лесово“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

При предприетата на 14 юли проверка на място, главен инспектор Тодор Мишинев, началник на сектор „Пътна полиция“, установил поставени последователно конфигурации пътни знаци - Т6-Пътно превозно средство, за което се отнася знакът със символ за товарен автомобил; за автомобил и за автобус, Т11-Посока към обект-надясно; Д 20-Платен паркинг), и уведомил за констатираното Областното пътно управление.

При извършената съвместна проверка в базата данни за въведената организация на движение в пътния участък на управлението станало ясно, че за посоченото място е предвиден само един пътен знак „Д 19-Паркинг“, а описаните табели са поставени незаконосъобразно.

В присъствието на главния секретар на МВР Петър Тодоров, който е в командировка в региона във връзка със стартиралите съвместни контролни действия на граничните пунктове "Капитан Андреево", "Лесово" и "Малко Търново", неправомерно поставените пътни знаци бяха демонтирани.