Врачанските полицаи с наградите.
Врачанските полицаи с наградите. / netinfo
Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при Областната дирекция на МВР Враца взе участие в Републикански турнир по стрелба „Бинев, Трошанов, Ангелов“. Турнирът се проведе на 3 и 4 май в гр. София на стрелбището на Академия – МВР за 22–ри пореден път. Състезавиено е в памет на полицаите загинали при изпълнение на служебния си дълг – старши сержант Ангел Ангелов от IX РПУ, капитан Йордан Бинев и старши сержант Красимир Трошанов от РДВР – София, които бяха застреляни на 3 май 1996 г.

Врачани спечелиха безапелационно всички класирания. Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов спечели първо място в отборното клласиране, а женския отбор в състав Катя Василева и Ани Цанова се нареди на пето място. Купата за второ място в комплексното класиране също отиде при врачани, където само стрелците на Плевен се оказаха по-добри с шест секунди. Катя Василева и Ивайло Флоров дублираха шампионските титли в индивидуалното класиране и станаха първи съответно при жените и при мъжете.

В турнира взеха участие 19 отбора и 113 състезатели. С равносметка от две купи и три мезала за СК “Спартак – Враца“ този турнир е последна проверка на стрелковите умения преди финала на Републиканскототози първенство, което ще се проведе през юни във Варна.