Врачанският отбор
Врачанският отбор / Дамян Петров
Отбора по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в 25-ия Републикански турнир по стрелба „Величко Величков“, който се проведе в гр. Плевен.

Врачани се представиха достойно - мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов спечели трето място в отборната надпревара. При мъжете шампиони станаха стрелците от СОБТ. В отборното класиране женският отбор на СК “Спартак-Враца“ в състав Катя Василева и Ива Иванова тази година се наредиха в призовата шестица - на пето място, като при жените шампиони станаха стрелците на Академия – МВР.

В индивидуалната надпревара при жените Катя Василева спечели второ място, а Ивайло Флоров се класира пети при мъжете.
В комплексното класиране врачани спечелиха второто място, а плакета за първо място отиде при домакините от ОД на МВР –Плевен.
Републиканският Турнир по стрелба „Величко Величков“ е традиционен и се провежда от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България - Величко Величков. В турнира участие взеха 17 отбора и общо 99 състезатели.

Стрелците на СК “Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“ , който предстой през месец май в София, а на 13.04.2018г. са домакини в зоналното първенство от Републиканки преглед по полицейска стрелба за 2018г.