Врачанска фирма откри нова производствена сграда
Врачанска фирма откри нова производствена сграда / Община Враца

Кметът на Враца инж. Николай Иванов присъства днес на официалното откриване на новата производствена сграда на фирма „Интелигентни системи за сигурност". „Безспорно за Враца и врачани всяко ново строителство, всяка нова производствена сграда е стъпка към постигане на голямата цел: за повече инвестиции, повече работни места, икономическо оживление, конкурентна бизнессреда в града и в нашия регион.

Днес, уважаеми собственици, управители и екип на фирма „Интелигентни системи за сигурност" вие ни изпълвате с увереност, че това е възможно и постижимо - с вашата воля, енергия и желание! Изключително ми е приятно да споделя вашата радост от откриването на новата производствена сграда, която бележи и голямото начало на ново трето десетилетие във вашата успешна дейност! Пожелавам ви със същата воля, с която съграждате, да утвърждавате името си на лоялен и надежден партньор сред сродните фирми в Европа и България, с респекта на водещ конкурент!

С искрени пожелания да се множат успехите ви - благодаря и на добър час!" - пожела при откриването кметът. Инж. Николай Иванов връчи на управителя на дружеството Иво Върганов пластика на св. Георги Победоносец с пожелание за нови успехи. Сред официалните гости на празника бяха също заместник ръководителят на посолството на Кралство Холандия в България Рейни Бъш, Ерик Роменс - съдружник на фирмата от „Ромтех" - Холандия и представители на повечето български и чуждестранни клиенти и доставчици на врачанското дружество. Станислав Павлов от Българската туристическа камара връчи два приза на дружеството. Призът „Производител на годината" бе за управителя Иво Върганов, а наградата „Млад мениджър" - за Борис Върганов за новите му разработки в светодиодното осветление.

Фирмата „Интелигентни системи за сигурност" започва своята дейност през 1994 г. В момента в нея и в „Ромтех 3 S" работят над 150 човека, като от тях 25 са инженери. За миналата година оборотът на двете дружества е над 7 милиона лева.